Sivut

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Mean vaatekaapilla: Kevät

Pikaisesti vielä tulin kirjottelemaan, Mean kevät vaatetuksesta nimittäin. Tilasin tänään Mealle Mini Rodinin iiiihanan keltaisen välikausi haalarin. Metsästin sitä jokaisesta verkkokaupasta missä sitä on ollu, mutta joka paikassa se oli jo myyty loppuun. Tänään sitten pongasin Lasten Taikamaan sivuilta sen ja pakko oli laittaa tilaukseen, koko on tosin varmaan AIKA reilu nimittäin 92/98 kokoa oli enää jäljellä, mutta koska meillä on nyt 86 koon fleecehaalari auto käytössä ja se on jo aika passelin kokonen toki vielä pituudesta aika reilu, ajattelin että kokeillaan nyt tuota kokoa, meneepä sitten syksylläkin vielä. 

 Kuvat: Täältä!

Vielä pitäis hankkia jonkunlainen sadehaalari, sekin on kyllä jo aika varmaksi päätetty mikä nimittäin Racoonin haalaria olen miettinyt, sen tilaan varmaan sitten 8kk neuvolan jälkeen koska haluan sen semmosena suht sopivana hankkia, niin helpompi rymytä menemään ja sitten tietty pitää ostaa jotain ohuempia pipoja, lapasia/rukkasia. Kengät ja kumisaappaat. 
 Vaatekaappia pitäis muutenkin täydentää mm. sukkahousuilla, bodyilla ja paidoilla, housujakin vois muutamat vielä ostaa seuraavaa kokoa.  Mekkoja meillä on hirmu vähän myös, joten muutamia niitäkin voisi hankkia, koska ne on nyt helpompia Mean päällä, kun silloin ihan pikkuruisena.  Semmosii, palaillaan tässä viikonloppuna vielä, koska huomenna shoppailemaan ja varmaan jotain neidille tarttuu matkaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.